OM STterapi

/OM STterapi
OM STterapi 2018-03-12T21:30:25+00:00

Jeg har siden 2012 arbejdet med psykoterapi og coaching på baggrund af en 4-årig psykoterapeutisk uddannelse ved Dansk NLP Institut i KøbenhavnUddannelsen hører under de, af Dansk Psykoterapeut Forening, godkendte uddannelser.

Jeg er også uddannet cand.mag. i litteratur og kulturmanagement fra Université Saint Denis i Paris i 2001.

 

Interkulturelle problematikker
I kraft af min internationale (fransk og dansk) baggrund, beskæftiger jeg mig særligt meget med interkulturelle problematikker: dette både med private klienter som f.eks. er udfordret af deres udstationering, eller med erhvervsklienter som f.eks. datterselskaber til franske firmaer som skal forene to arbejdskulturer.

Coaching
Som coach arbejder jeg både med private og erhvervskunder. Coaching kan henvende sig til både grupper (en afdeling, et projektteam..) og individuelle personer.

Stresscoaching
Jeg tilbyder stresscoachingforløb på dansk, fransk og engelsk for både private firmaer.
Stress er ofte en issue for expats. Det kan være forbundet med nyt arbejde (nye kollegaer, ny arbejdskultur, nyt sprog) og med deres udstationering (de skal finde deres plads i en ny kontekst hvor alt er nyt og hvor netværket skal bygges op fra starten). Derudover er der ofte også en bekymring om hvordan resten af familien (ægtefællen, børnene) klarer det.

Psykisk vold
Jeg er i dag tilknyttet foreningen « Exitcirklen« , som tilbyder samtalecirkler for piger og kvinder der har været udsat for psykisk vold, social kontrol og religiøs social kontrol. Her har jeg faciliteret cirklerne en gang om ugen og holdt visitationssamtaler med nye deltager. Jeg kører ligeledes individuelle psykoterapeutiske forløb med de kvinder der har behov for det.

Medarbejderundersøgelser
Jeg udfører kvalitative medarbejderundersøgelser baseret på skræddersyede spørgeskemaer efterfulgt af personlige interviews.

 

UDGIVELSER:

Medforfatter til:
Tro, omsorg og interkultur – Erfaringer fra social og sundhedsområdet, Gyldendal, 2010